swift tri nemandie için ürünler (5)

Terraje 2018

Terraje 2018

Saflık, Doku, Bir Terroir'in İfadesi Büyük Saflık ve Dokuya Sahip Taze Şarap, Çam ve Jumillano Dağı Aromalarıyla 13 ºC Servis Sıcaklığı ŞARAP BAĞI YAŞI: 30 yıldan fazla ÜRETİM: Fudre'de fermente edilmiş ve olgunlaştırılmış ÜZÜM ÇEŞİDİ: Monastrell kendi kökünde
Vitarán Yaşlandırılmış Kırmızı Şarap 2016 - Kırmızı Şaraplar, Şaraplar, Şaraplar ve Likörler

Vitarán Yaşlandırılmış Kırmızı Şarap 2016 - Kırmızı Şaraplar, Şaraplar, Şaraplar ve Likörler

{"Ageing":"Amerikan meşe fıçılarında 12 ay.","First vintage":"1994","Wine type":"Kırmızı. Crianza","Fermentation":"Paslanmaz çelik tankta","Grape variety":"Yüzde 100 Tempranillo","Harvest":"El ile toplama. Ekim 2015","Colour":"Derin kırmızı renk, hafif kestane tonlarıyla.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75 cl ve 1.5 Lt","Soil":"Kalkerli mermerler","Nº of bottles produced":"50.000","Magnum Bottle":"1,75L","Taste":"Ağızda asidite ve taninlerin uyum içinde olduğu iyi bir denge. Baharatlı karakterde uzun, temiz ve aromatik bir bitiş.","Aroma":"Burunda, iyi entegre olmuş vanilya ve tarçın ile böğürtlen ve erik.","Farming":"Organik Tarım","Denomination of Origin":"D.O.Ca. Rioja"}
Tierra Savia - Piu Amphora kırmızı - şaraplar

Tierra Savia - Piu Amphora kırmızı - şaraplar

ÁNFORA PIU Tinto FİYAT TEKNİK BİLGİLERİ: Menşei: IGP Sierra Sevilla Bileşim: garnacha ve tempranillo Şarap Yapımı: 1 ay boyunca amforada bekletilerek fermente edilmiştir. Olgunlaşma: Aynı amforada, tortuları üzerinde 10 ay süreyle olgunlaştırma. Alkol Oranı: 14-14,5o TAT NOTLARI: Görünüm: kiraz kırmızısı Koku: Cazibeli, güçlü Meyve ile mineral notaları Tat: Çekici bir gerilim ve son derece mineral.
Piedemonte Tempranillo Crianza Şarabı

Piedemonte Tempranillo Crianza Şarabı

- Renk: çekici, yoğun bir kırmızı frenk üzümü rengi ve hafif mor tonları. - Aromalar: olgunlaşmadan gelen karmaşık aromalar, mükemmel olgun kırmızı meyve ve şarapta büyük aromatik zarafet sağlayan ince meyvemsi, sütlü nüanslarla birlikte. - Ağız: yumuşak tanenler meyve ile birleşerek çok iyi dengelenmiş ve kalıcı bir şarap sunuyor.
Rielo 2017 - Beyaz Şaraplar, Şaraplar, Şaraplar ve Likörler

Rielo 2017 - Beyaz Şaraplar, Şaraplar, Şaraplar ve Likörler

Çeşit: Viura %100 Plantasyon yılı: 1.948 Kök: Rupestris de lot, mevcut en eski kök çeşitlerinden biri Yükseklik: 525 metre Alkol: 13,5º Alan: 1,1 Ha Yetiştirme sistemi: Çalı asmalar Dikim aralığı: 1,80 x 1 m (çok alışılmadık) Şişe: 17 Eylül 2019 Üretim: 1.632 şişe, 5.500 kg/Ha (Viura için izin verilen verim 8.520 kg/Ha) HASAT 2.000 kg paslanmaz çelik bir küvette elle toplanmıştır. ŞARAP YAPIMI Şaraphaneye geldiğinde hemen preslenir ve Fransız meşe fıçılarda fermente edilir. Haftalık batonnage ile aynı fıçıda 7 ay olgunlaştırılır. TADIM NOTLARI Temiz, parlak, neredeyse şeffaf bir renk. Burunda ıhlamur çiçeği, ahşap notaları ve greyfurt aromaları belirgin. Aromatik ve lezzetli, ağızda yuvarlak ve dengeli, hoş bir sonrası ile.